OXYO at work

Deze unieke combinatie van yoga, meditatie en kickboksen zorgt voor ontspanning en actie. Yoga zorgt meer flexibiliteit, zowel fysiek als mentaal.  In het dagelijks werk ervaren we veel drukte, waarin als we hier tegelijkertijd ontspanning kunnen ervaren, veel meer energie overhouden. Het kickboksen is gericht op actie, focus, doelgerichtheid, verbinden, uitdagingen aangaan, grenzen verkennen, samenwerken en communicatie.  

In zowel Yoga als het Kickboksen train je aandacht, aanwezig zijn in het nu. Dit levert veel tijd op en is er nog meer ruimte om te genieten van je werk. Door samen de OXYO beleving te ervaren ontstaat een nieuw speelveld waar tijd, verbinding, ontspanning, energie en groei in overvloed is.

We stellen vooraf een aantal vragen! Omdat we nieuwsgierig zijn. En omdat we daarmee tot de beste bijdrage aan het bedrijf komen. Dus daarom vragen we naar de gang van zaken.

Waar willen jullie in ontwikkelen? Waar willen jullie in groeien? Wat zijn jullie kernwaarde? Wat is jullie missie? En waarom eigenlijk? Hoe kunnen wij daaraan bijdragen? Een gesprek op maat en vervolgens programma’s die garant staan voor plezier en groei.

OXYO Online Yoga
OXYO Yoga online zorgt voor meer flexibiliteit, zowel fysiek als mentaal en het zorgt voor meer focus, minder stress en het versterkt het immuunsysteem. Met online yoga kan er zowel op kantoor als in het thuiswerken de flexibiliteit ondersteund worden met yoga, ademen, stretchen, mediteren en bewegen. Als we meer ontspanning kunnen ervaren, houden we meer energie, focus, plezier en tijd over. Door samen de OXYO Yoga Online te doen, ontstaat er verbinding, groei en actie.

“Niet alleen ik, maar volgens mij is iedereen getransformeerd teruggekomen van de OXYO at work retreat”
| Fleur

OXYO at work programma's

OXYO ochtend boost
Begin de je dag goed met focus, ontspanning, creativiteit en energie.

OXYO oplaad moment
Opladen voor het tweede deel van de dag. Zodat je de rest van de dag ontspannen, flexibel en productief bent.

OXYO werkdag afsluiter
Sluit je werkdag samen met je collega’s ontspannen en met plezier af, om met een opgeruimd hoofd aan je volgende dag te beginnen. De lessen worden specifiek toegespitst op zittend beroep.

OXYO workshop
Een dagdeel voor jouw team gericht op talent, brainstorm, netwerk, meeting ontwikkelingsdagen, met meer tijd en verdieping.

OXYO retreat dag
Een dag met jouw team, oefenen, spelen, opladen, leren en doen. Waar loop je tegen aan en hoe ga je over tot actie. Programma afgestemd op persoonlijke thema's. Hier krijgt je team de kans nog meer te ontvouwen in zijn talenten en tegelijkertijd de luxe van genieten te ervaren. Op een locatie buiten het bedrijf.

OXYO retreat midweek
Een midweek besteden met mekaar, zoals hierboven beschreven. Waarbij er behoefte is om meer te investeren in het team, zowel in groei als in beleving. Een paar intensieve dagen waarin heel veel ontstaat. Dit kan in Nederland of in een zonnig oord.  De OXYO at work retreat dagen worden op lokatie geheel verzorgd. Door een geweldig team met de beste coaches, chefs, masseurs en dj's.

wat levert de OXYO
methode op:

OXYO: meer energieOXYO een nieuwe manier van werkenOXYO: meer creativiteitOXYO meer ruimte voor groeiOXYO meer plezier in het werkOXYO meer verbinding

...dus meer energie productiviteit rendement en plezier!

OXYO referenties

"De OXYO Box in Balance lessen bij Emark vind ik erg prettig. Sarina spitst de yogalessen specifiek toe op ons zittende beroep wat erg prettig is en besteed aandacht aan de uitdagingen van de dag. Na een drukke werkdag is dit erg rustgevend. In de kickbokslessen is er een ongedwongen sfeer maar worden we flink uitgedaagd. Het is leuk om zo ook je collega's op een andere manier te leren kennen.”
Lennart ( EMark)  

“Heel ontspannen, echt een cadeautje aan het einde van de werkdag. En je kunt alle drukte van de dag van je 'afschudden' en met een opgeruimd hoofd aan de avond beginnen“ .
Noelle (Emark)
 

"Hoe druk het ook is, ik probeer de wekelijke mindful yoga zoveel mogelijk mee te doen. Als ik meedoe, ben ik daarna beter gefocust, relaxter. Ook vind ik de oefeningen erg goed die als tegenhanger fungeren voor de vele computeruren en het lang in één houding zitten. Collega's noemen de wekelijkse mindful yoga mijns inziens terecht een cadeautje”.
Marian van Eck (advocaat, partner)  

“Om aan alle hectiek op kantoor te ontsnappen vind ik het heerlijk om mij even helemaal te kunnen afsluiten. Me te focussen op mijn ademhaling, voelen hoe mijn lijf reageert en even mijn rust moment te pakken. Na een uurtje Mindful yoga heb ik weer energie en voel ik me helemaal opgeladen om weer aan de slag te gaan”.
Margot Holst (office manager)  

‘Een moment van rust en ontspanning, waarbij ik gedwongen wordt 'uit m'n hoofd' te gaan en weer meer te voelen met m'n lichaam en bewust te worden van o.a. het effect van de manier waarop je adem haalt. Het zorgt voor een 'oplaadmomentje' en niet onbelangrijk door het stretchen van alle spieren, die door al het zitten achter een bureau onbewust toch meer verkrampt blijken te zijn dan je zelf denkt, ervaar ik de ultieme ontspanning daarna".
Linda (advocaat)

OXYO klanten
Amstel Hotel amsterdam
Emark
Visma
Mammoet
Total design
Q|O Amsterdam