OXYO retreats

De combinatie van yoga, kickboksen, meditatie, ademen, massages, soundbath's en fantastisch, puur en liefdevol eten, op een magische plek, zorgt ervoor dat jij je helemaal ontspannen, energiek en vernieuwd voelt na deze week.

Wij creëren met de OXYO Retreats de ruimte waarin jij centraal staat. Waar jij helemaal jezelf kan zijn, niets moet, alles mag en waarin heel veel kan ontstaan. Er ontstaat een ruimte waarin jij je nog meer kan verbinden met jezelf, en vanuit daar nieuwe groei en beweging ontstaat.

Er ontstaat een nieuw speelveld waar ontspanning, energie, genieten, groei en bewust-zijn, in overvloed is. Wanneer heb je echt een hele week voor jezelf?Wil je een geweldig avontuur met jezelf beleven?

Ga dan mee!

“ Wauw, wat een week! een week vol angst, liefde, diepgang, verbinding en loslaten. Een week waarin ik al deze bijzondere mensen heb mogen ontmoeten. Ik ben dankbaar en trots".
| Norea

OXYO retreats

OXYO retreat reviews

“Ik vond de week in 1 woord magisch. Een hele week waarin ik alleen maar hoefde ‘te zijn’. Alsof je even uit de tijd en de rat-race wordt gehaald en een fijne reset krijgt. Veel mooie mensen ontmoet, ervaringen gedeeld, herkenning gevonden. Er wordt zo heerlijk voor je gezorgd en deze week voel als een groot cadeau aan mezelf. Ik sta eigenlijk altijd ‘aan’ en hecht normaliter erg aan (het gevoelvan) controle en overzicht. Dat mocht en kon ik tijdens het retreat allemaal achter me laten. Alleen maar ervaren, voelen en zijn. Ik ben in tijden niet zó tot rust gekomen, ondanks alle fysieke inspanning.
Bianca
“Een week van vernieuwing, inzicht, reflectie, en vooral jezelf weer leren kennen. Super omgeving voeding en top gezelschap. Top team en niet te vergeten het eten.”
Rob
"Deze week kwam echt als geroepen. Ik was al een tijdje aan het worstelen met de balans tussen werk en ontspanning. De week was volledig yin en yang. Yoga afgewisseld met kickboksen, heerlijke gezonde maaltijden en fijne meditatie. Het is fijn om te ont-moeten, de week zet je jezelf op nummer 1. Daarbij was het ook weer erg fijn om in een groep met heel verschillende mensen te zijn, met allemaal dezelfde insteek. Ik heb genoeg handvatten gekregen om na deze week verder te groeien."
Max
“Het was een heel warm onthaal. Zowel de instructeurs als de groep voelden al snel als een familie. De sfeer was top. Het eten was elke keer weer een feestje. Het was een week om nooit meer te vergeten en zeker voor herhaling vatbaar! Ik kan het iedereen aanbevelen.“
Anna
“ Ik heb kanten en krachten van mezelf ontdekt deze week die ik nog niet kende.”
Cyntia
“ Ik gun mijzelf een weekje uit de sleur van het dagelijks leven te stappen om weer even in balans te komen. Wat is er mooier om dit op het magische Ibiza te doen. Ik ben heel wat keren op het eiland op vakantie geweest maar ik had de energie nog niet op deze manier ervaren. De combinatie van in en ontspanning in een mooie groepsdynamiek, in een prachtige villa, met heerlijk eten( Mireille your the best) is voor mij de ultieme cocktail om weer tot mijzelf te komen.“
Michael
“Ik heb een heerlijke week gehad op Ibiza met een groep lieve mensen. Sarina wist met haar vermogen om alle uitdagingen om te zetten in kansen een perfect programma voor ons in elkaar te zetten. De combinatie kickboksen van toptrainer Laurens en yoga van Sarina en Kes was heel aangenaam om je zowel fysiek als mentaal beter te voelen. Na een week in de watten te zijn gelegd, ook door het waanzinnig smakelijke menu van topchefs Edwin en Mirielle, voelde ik me zeker opgeladen en ging ik met positieve energie weer naar huis.”
Rogier
" Wat een bijzondere en intense week. Echt tot rust komen, mediteren en verwerken. Openstellen, kwetsbaarheid tonen en mijn puurste ik terughalen. en dat met 13 onbekenden om mij heen. onbekenden die binnen no time in mijn hart zijn gekropen en daar nooit meer uit weggaan".
Fleur
“Niet alleen ik maar volgens mij is iedereen getransformeerd teruggekomen”.
Alex
“Een geweldig cadeau voor jezelf! Het was een week vol aandacht met daarbij ook tijd voor jezelf. Er heerst een relaxte sfeer, prachtige omgeving en ontzettend lekker eten! Het was een fantastische week, waarbij ik volledig kon landen in mijn lichaam. Ik kan iedereen aanraden om een Retreat bij OXYO te boeken. Ik heb zoveel geleerd over mijzelf, dat ik heel veel mee neem. Vertrouw op jezelf, je gevoel en kracht. Tevens heb ik dingen kunnen achterlaten, ik voel mij een stukje lichter en ben benieuwd wat de toekomst mij gaat brengen.
Lisanne
“Wat een fantastische week heb ik gehad op Ibiza. Leuke mensen, mooie verhalen, veel individuele vrijheid en fijn samen Yoga en Kickboksen. Alles perfect geregeld, ook het huis en het eten. Het team zorgde voor lekkere trainingen, fijne yogasessies, heerlijke massages, smakelijke en gezonde maaltijden en een leuke sfeer. Een week retreat voelde als 3 weken vakantie. Absolute aanrader dus.”
Hans