Malaga retreats

OXYO retreat Zeeland

Op reis met jezelf

Wil jij een week lang, alle tijd voor jezelf hebben? Op deze magische plek in een Spaanse villa in Andalusië laad jij jezelf helemaal op. Zes dagen lang kickboks trainingen, yoga en meditatie, begeleid door professionele trainers, heerlijk voedzaam eten, lekkere wijnen, samen in een groep met gelijkgestemden en vooral veeltijd voor JOU. Ga jij met ons mee?

Verblijf in de luxe villa

Tijdens het OXYO retreat verblijf je in de villa ‘Villa Fahala’. Het beschikt totaal over 7 slaapkamers. De luxe en sfeervol 2-persoons slaapkamers hebben allemaal een eigen badkamer en prachtig uitzicht over de vallei.

Het zwembad geeft een bijzonder vrij gevoel vanwege het uitzicht. Rondom het zwembad staan luxehouten ligbedden een heerlijk groot schaduwbed, een zithoek, een grote eethoek, waar we elkaar ont-moeten voor de pure en bijzondere maaltijden die met liefde bereid zijn door onze chefs.

Achter het huis ligt een boomgaard met sinaasappelbomen, citroenbomen, vijgenbomen en nog veel meer. Er hangen hangmatten in de bomen, er is schaduw. Midden in de boomgaard staat een yurt waar de massages, ademsessies en soundbaths worden gegeven. Op de terrassen ontmoeten we elkaar ook voorde yoga- en kickboks-sessies.

Malaga, Andalusië

Andalusië het! De fijne magische energie van Spanje en het mediterrane klimaat doen hun werk van de eerste tot de laatste minuut van je verblijf. De stad Malaga is een cosy en overzichtelijk. De sfeer die er hangt is typisch Andalusisch: warm, gezellig, gepassioneerd en hartelijk.  Met meer dan 10 zonuren per dagen een gemiddelde temperatuurvan 25 graden is  Andalusië ideale plek voor de OXYO Retreats.

Het eten is elke dag een feestje

Mireille gaat weer samen met Brian koken, en dat doen ze met zo veel liefde en plezier! Ze koken in de kleuren en thema’s van de chakra’s. En natuurlijk met allemaal verse, voedzame, pure en kleurrijke producten uit de streek.

Hiken

In de omgeving van Fahala kun je heerlijk wandelen. Tijdens het Retreat zullen wij ook een hele bijzondere hike maken. Andalusië staat bekend om het beste hike gebied van Europa. Het is er ruig, en oneindige mooie uitzichten in de prachtig bergen, maar je hebt ook bijzondere watervallen en grotten. Daarnaast kan Andy, die de Hike begeleid, zoveel inspirerends vertellen over Andalusië.

In verbinding in stilte

De komende retreats zullen we één ochtend in volledige stilte doorbrengen. Ervaar zelf hoe je alles intenser en bewuster meemaakt door stilte. Je zal merken dat stilte je ook dichterbij jezelf brengt en dat je nog meer rust in het denken, dus in jezelf ervaart.  

Intermittent fasting

De OXYO Retreats staan bekend om het voedzame en lekkere eten. De komende retreats zal dat zeker niet anders zijn. Wel willen we je laten ervaren hoe het is om een langere break te hebben tussen de laatste en eerste maaltijd door de principes van intermittent fasting toe te passen.Het doel is om je bewuster te maken van wat jouw lichaam nodig heeft en hoe vasten meer focus en helderheid kan brengen, en je systeem kan vernieuwen door de breaks.

Sunrise Yoga op het strand

Eén ochtend zal ik een speciale sunrise yoga op het strand geven. In verbinding met de natuur en elkaar bewegen en ademen we tijdens de zonsopkomst. Hierna zal Cally ook de kickboks training aan het strand geven. De zee is nog fris genoeg om hier een koude dip te kunnen doen op deze ochtend. Een magisch begin van de dag!

Vlucht en vervoer

De prijs is exclusief vliegticket en vervoer. Een retour ticket Malaga is rond de 200 euro. De aankomst tijd bij de Villa is om 16:00, zodat we het programma kunnen starten rond 17:30. Op de vertrekdag hebben we programma tot 10:30. Wij raden aan om een auto te huren om vrij te zijn om de omgeving te verkennen. Voor het huren van een auto, bieden we de mogelijkheid van het gezamenlijk auto huren, met andere deelnemers. Ook is het heel makkelijk om met een taxi vanaf het vliegveld bij de Villa te komen, dit is ongeveer 25 min rijden.


Meer wensen?

Naast het programma bieden we verschillende dingen aan: massages, soundbaths, en verbonden ademsessies. Ook is er 1 avond geen programma, waardoor je nog meer ruimte hebt om mooie dorpjes en steden in de buurt te verkennen, uit eten, avondje uit of gewoon op avontuur te gaan.

No items found.
 • 6 overnachtingen in een luxe villa
 • Dagelijks Kickboksen
 • Dagelijks Yoga
 • Dagelijks Ademen
 • Dagelijks Meditatie
 • Personal Training
 • Dagelijks puur en kleurrijk ontbijt
 • Dagelijks uitgebreide en overheerlijk lunch
 • 5 exclusieve diners met Spaanse biologische wijnen
 • Stilte ochtend
 • Sunrise Yoga op het strand
 • Hike in de bergen van Andalusie

Malaga retreats
Sep 23, 2024
Vertrek
Terugkomst

Sep 23, 2024

Sep 29, 2024

Malaga retreats
Vertrek
Terugkomst

Malaga retreats
Vertrek
Terugkomst

€ 1.450,-

Jouw investering