Malaga retreats

OXYO retreat Zeeland

Op reis met jezelf

Wil jij een week lang alle tijd voor jezelf? Op deze magische plek in een luxe villa in Andalusië laad jij jezelf helemaal op. Zes dagen lang kickboks trainingen, yoga en meditatie, begeleid door professionele trainers, heerlijk voedzaam eten, lekkere wijnen, samen in een groep met gelijkgestemden en vooral veeltijd voor JOU. Ga jij met ons mee?

Verblijf in de luxe villa

Tijdens het OXYO retreat verblijf je in de luxe villa ‘Villa Fahala’. Het beschikt totaal over 7 slaapkamers. De luxe en sfeervol 2-persoons slaapkamers hebben allemaal een eigen badkamer en prachtig uitzicht over de vallei.

Het zwembad geeft een bijzonder vrij gevoel vanwege het uitzicht. Rondom het zwembad staan luxehouten ligbedden een heerlijk groot schaduwbed, een zithoek, een grote eethoek, waar we elkaar ont-moeten voor de pure en bijzondere maaltijden die met liefde bereid zijn door onze chefs.

Achter het huis ligt een boomgaard met sinaasappelbomen, citroenbomen, vijgenbomen en nog veel meer. Er hangen hangmatten in de bomen, er is schaduw. Midden in de boomgaard staat een yurt waar de massages, ademsessies en soundbaths worden gegeven. Op de terrassen ontmoeten we elkaar ook voorde yoga- en kickboks-sessies.

Malaga

Zuid-Spanje heeft het! De fijne magische energie van Spanje en het mediterrane klimaat doen hun werk van de eerste tot de laatste minuut van je verblijf. Met meer dan 10 zonuren per dagen een gemiddelde temperatuurvan 25 graden is Malaga de ideale plek voor de OXYO Retreats.

Vlucht en vervoer

De prijs is exclusief vliegticket en vervoer. Een retour ticket Malaga is rond de 200 euro. De aankomst tijd bij de Villa is rond 15:00, zodat we het programma kunnen starten rond 17:00. Op de vertrekdag hebben we programma tot 11:00. Wij raden aan om een auto te huren om vrij te zijn om de omgeving te verkennen. Voor het huren van een auto, bieden we de mogelijkheid van het gezamenlijk auto huren, met andere deelnemers.


Meer wensen?

Naast het programma bieden we verschillende dingen aan: massages, soundbaths, en verbonden ademsessies. Ook is er 1 avond geen programma, waardoor je nog meer ruimte hebt om mooie dorpjes en steden in de buurt te verkennen, uit eten, avondje uit of gewoon op avontuur te gaan.

No items found.
  • 6 overnachtingen in een luxe villa
  • Dagelijks Kickboksen
  • Dagelijks Yoga
  • Dagelijks Ademen
  • Dagelijks Meditatie
  • Personal Training
  • Dagelijks puur en kleurrijk ontbijt
  • Dagelijks uitgebreide en overheerlijk lunch
  • 5 exclusieve diners met Spaanse biologische wijnen
  • Hike in de bergen van Andalusie

Malaga retreats
May 19, 2024
Vertrek
Terugkomst

May 19, 2024

May 25, 2024

Malaga retreats
Sep 23, 2024
Vertrek
Terugkomst

Sep 23, 2024

Sep 29, 2024

Malaga retreats
Vertrek
Terugkomst

€ 1.450,-

Jouw investering  
Early bird 10% korting t/m 1 januari 2024