Malaga retreat

OXYO retreat Zeeland

Kom in je kracht in Malaga

Wil jij een week lang alle tijd voor jezelf? Ga mee naar Malaga en (her)ontdek jouw kracht. Op deze magische plek in een luxe villa in Andalusië laad jij jezelf helemaal op. 6 dagen lang kickboks trainingen, yoga en ademwerk begeleid door professionele trainers, heerlijk voedzaam eten, tongstrelende wijnen, samen in een groep met gelijkgestemden en vooral veeltijd voor JOU.

Ga jij met ons mee?

Verblijf in de luxe villa

Tijdens het OXYO retreat verblijf je in de luxe villa ‘Villa Fahala’. Het beschikt totaal over 7 slaapkamers. De living en de serre hebben beide een lounge met een open haard. De luxe en sfeervol 2-persoons slaapkamers hebben allemaal een eigen badkamer en prachtig uitzicht over de vallei. En alle kamers beschikken over airco en verwarming.

Het zwembad geeft een bijzonder vrij gevoel vanwege het uitzicht over de vallei, ook vanuit het water. Rondom het zwembad staan luxehouten ligbedden een heerlijk groot schaduwbed, een zithoek, een grote eethoek, waar we elkaar ont-moeten voor de pure en bijzondere maaltijden die duurzaam en met liefde bereid zijn door onze food creators.

Achter het huis ligt een boomgaard met sinaasappelbomen, citroenbomen, vijgenbomen, druiven struiken en nog veel meer. Er hangen hangmatten in de bomen, er is schaduw. Midden in de boomgaard staat een yurt waar je de stilte kunt opzoeken. Op de prachtige terrassen is het uitzicht elk uur van de dag anders. In de ochtend geniet je hier in alle stilte van het ontbijt gemaakt door onze kok, ’s avonds geeft de ondergaande zon een extradimensie aan het einde van je dag. Op de terrassen ontmoeten we elkaar ook voorde yoga- en kickboks-sessies.

Malaga

Zuid-Spanje heeft het! De fijne magische energie van Spanje en het mediterrane klimaat doen hun werk van de eerste tot de laatste minuut van je verblijf. Met meer dan 10 zonuren per dagen een gemiddelde temperatuurvan 25 graden is Malaga de ideale plek voor de OXYO Retreats.

Vlucht en vervoer

De prijs is exclusief vliegticket en vervoer. VanafAmsterdam vertrekken diverse maatschappijen naar Malaga. Ticketprijzen liggen in oktober ongeveer rond de 200 euro vanaf Schiphol. Ook kan je vliegen vanaf Eindhoven of Rotterdam. Maandag 3 oktober is de aankomst dag en beginnen we het programma rond 16:30. Zondag 9 oktober is de vertrek dag rond 10:30.Voorvervoer bieden we je toegang tot een lokale autoverhuur organisatie. Ook verbinden we je vrijblijvend met andere deelnemers om de opties voor het gezamenlijk huren van een auto.


Meer wensen?

Naast het programma bieden we verschillende dingen aan, denk aan: massages, soundbaths, paardrijden, paardenopstelling, avondje uit. We maken hiervoor graag gebruik van ons uitgebreide netwerk. Ook is er 1 avond geen programma, waardoor je nog meer ruimte hebt om mooie dorpjes en steden inde buurt te verkennen, of gewoon op avontuur te gaan en alles te laten ontstaan.

No items found.
  • 6 overnachtingen in een luxe villa
  • Dagelijks Kickboksen
  • Dagelijks Yoga
  • Dagelijks ademen
  • Dagelijks Meditatie
  • Personal Training
  • 6 keer puur en kleurrijk ontbijt
  • 6 keer uitgebreide en overheerlijk lunch
  • 5 exclusieve diners met Spaanse biologische wijnen
  • Hike in de bergen van Andalusie

Malaga retreat
Oct 3, 2022
Vertrek
Terugkomst

Oct 3, 2022

Oct 9, 2022

Malaga retreat
Vertrek
Terugkomst

Malaga retreat
Vertrek
Terugkomst

€ 1.450,-

Jouw investering